kaméra jero cai FF3308-8

Pondok Description:

PRODUCT SPECIFICATION: 1) Used for fishing, diving, swimming and other outdoor sports 2) 4 IR/LED lights design, providing a wider underwater vision range (5-7M) 3) 20M camera cable length at Max 4) Anti-Fog, using special technology, the underwater camera with Anti-Fog function 5) Easy Carrying Bag packed Features: 1))Screen dimensions:3.5Inch 2) Color system: PAL/NTSC 3) Power: DC12V inside+ and outside - 4) Receving channel: AV/CAMERA 5) Comsumption: 2W 6) Display Mode: 4:3 7) Visib...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Zhejiang
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Produk spésifikasi:
    1) Dipaké pikeun perikanan, diving, ngojay na olahraga outdoor séjén
    2) 4 IR / LED lampu desain, nyadiakeun rentang lega di jero cai visi (5-7M)
    3) panjang kabel kaméra 20M di Max
    4) Anti kabut, ngagunakeun téhnologi husus, anu kaméra jero cai jeung fungsi Anti kabut
    5) Mudah mawa Kantong dipak
    Fitur:
    1)) Screen dimensi: 3.5Inch
    2) Warna sistem: PAL / NTSC
    3) daya: DC12V jero + na di luar -
    channel 4) Receving: AV / kaméra
    5) Comsumption: 2W
    6) Témbongkeun Mode: 4: 3
    7) Katempo Angle: 1vp-p 75 derajat
    8) Resolusi: 320 (W) xRGBx240 (H) = 76800 piksel
    9) Panyimpenan Suhu: -20 ℃ - 65 ℃
    Suhu 10) ngagawekeun: -10 ℃ -50 ℃
    11) 2-cara kakuatan suplai:
    a) 5V pindah AC / DC adaptor kakuatan
    b) batré Rechargeable

    mamerkeun 3.5inch PAL / NTSC LCD warna,piksel: 320V x 240H syarat cai Duanana dina uyah jeung cai tawar
    sudut ditingali 120 derajat situs ngagawekeun Tasik, River, Samudra
    narima channel  AV / kaméra Floating na waterproof nuhun
    Max panjang sambungan kabel 20M alarem lauk nuhun
    kakuatan 3.7V batré rechargeable litium gampang dimawa nuhun
    hawa operasional -14 ° F jeung 122 ° F (-10 ° C-50 ° C)    

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !