Kabel Lauk Panimu FF718Li-CT

Pondok Description:

1) Display:Big Adjustable High-contrast Dot matrix 4-Level grayscale FSTN LCD 132Vx132H 2) Depth Capability:Cable transducer depth capability: 328 feet (100m) 3) Sonar Coverage:45 degrees at 200KHz 4) Display size: 41Wx48H 5) Back lighting: On/off White LED 7) Temperature unit: Celsius/Fahrenheit 9) Power Requirement: 3.7V rechargeable alkaline batteries 10) Battery strength indicator 11) Levels sensitivity setting 12) Clear fish icon, fish alarm 13) Bottom contour: Show true changing...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Zhejiang
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1) Témbongkeun: Big adjustable High-jelas Dot matrix 4-Level grayscale FSTN LCD 132Vx132H
    2) Jerona kamampuhan: Cable jero transduser kamampuhan: 328 suku (100m)
    3) Sonar sinyalna: 45 derajat di 200KHz
    4) ukuranana Témbongkeun: 41Wx48H
    5) Balik cahaya: on / off bodas LED
    7) Suhu unit: Celsius / Fahrenheit
    9) Power sarat: 3.7V rechargeable accu basa
    10) kakuatan batre indikator
    11) tingkat sensitipitas netepkeun
    12) ikon Hapus lauk, lauk alarem
    13) Bottom kontur: Témbongkeun leres ngarobah tina handap cai kontur
    14) pamaké selectable méteran atawa suku maca
    15) cai Indikator Suhu
    16) waterproof design
    17) mémori: Panyungsi -in toko memori Sonar netepkeun lamun unit dipareuman
    18) W-sensor bisa Cicing turun lamun kaluar tina éta cai
    19) W-sensor batré anu rechargeable
    20) Suhu Operasional: -4 ° F jeung 158 ° F (-20 ° C-70 ° C) 21) The lauk unit Panimu ieu foating


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !