FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun padagang atawa produsén?

Kami produsén profésional ti Panimu lauk, ngabagéakeun kana didatangan pabrik urang.

Dimana ieu pabrik anjeun ayana?

pabrik urang aya di Propinsi Zhejiang.

Naon istilah mayar anjeun?

T / T;
L / C dina tetempoan;
Western Union (kondisional, mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci);
Alipay (kondisional, mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci);
Paypal (kondisional, mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci);
Moneygram (kondisional, mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci);
OneTouch / asuransi Trade.

What is the jaminan pikeun sakabéh produk?

2 taun jaminan.

What is the MOQ?

Unggal produk boga béda MOQ, PLS ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !