inpo parusahaan

Profésional Lauk Panimu Manufaktur  Pionner in China Since 2003 

kualitasna alus sarta layanan Hadé pisan budaya urang. Produk ieu endah ieu utamana dirancang pikeun nalayan amatir sarta profésional sapuk, mun Panimu kaluar lokasi lauk, jero tur kontur handap cai. Ngagunakeun téhnologi endah tur inovatif, Panimu lauk ieu teh alat idéal pikeun mawa lauk ka anjeun!

Émbaran parusahaan

Didirikeun taun 2003, Zhejiang Lucky Produsén Co., Ltd nyaeta hiji produsén profésional sarta ngalaman specializing dina widang perikanan.
Keur pabrik integral tina R & D, manufaktur, sarta jualan, urang ngembangkeun produk anyar unggal taun, ngadalikeun kualitas produk 'ketat, sarta gaduh konsumén di imah jeung di mancanagara.
Salaku urang slogan 'fishing ngajadikeun hirup hadé "nempokeun, urang Lucky anu devoting mun maturan jalma nu pangalaman pangalusna di fishing jeung senang greatest dina kahirupan.

sffsdfd

produsén 1.Professional Kalayan leuwih ti 10 taun pangalaman manufaktur dina widang perikanan, sarta pagawe well-dilatih, QC ketat, sarta jualan kuat tur R & Tim D, urang nyadiakeun konsumén jeung kualitasna alus sarta produk profésional.
jasa 2.Expert Kalawan manufaktur lengkep, téknik, jeung tim jualan, urang anu nyieun migawé bareng kalayan kami hiji pangalaman éndah pikeun konsumén. Kami salawasna siap ngaladénan pikeun anjeun.
pikiran 3.Innovative Jeung pikiran inovasi robah sagalana, kami geus pernah dieureunkeun hambalan kami di produk creation.New nu nyuntik ka pasar jeung pasar anyar buka luar biasa pikeun konsumén urang.
harga 4.Competitive Kalawan kualitas na reputasi salaku preconditions, urang téh devoting nyadiakeun produk kualitas anu pangalusna jeung layanan paling lengkep pikeun nasabah ti manfaat customer.

Jasa kami
1. For all your inquires about us or our Fish Finder, we will reply you in detail within 24 hours

2. Simkuring sorangan ogé-dilatih jeung passional jualan & jasa diobral after- anu bisa nyarita basa Inggris béntés
3. Urang nawiskeun OEM jasa. Bisa nyitak logo sorangan dina Lauk Panimu.
4. Simkuring boga insinyur pisan ngalaman, bisa ngabantu anjeun hadé migunakeun Lauk Panimu


WhatsApp Online Chat !