• dddddddd3
  • dddddddddd2
  • 证书 模版

Didirikeun taun 2003, Zhejiang Lucky Produsén Co., Ltd nyaeta hiji produsén profésional sarta ngalaman specializing dina widang perikanan.

Keur pabrik integral tina R & D, manufaktur, sarta jualan, urang ngembangkeun produk anyar unggal taun, ngadalikeun kualitas produk 'ketat, sarta gaduh konsumén di imah jeung di mancanagara.
Salaku urang slogan 'fishing ngajadikeun hirup hadé "nempokeun, urang Lucky anu devoting mun maturan jalma nu pangalaman pangalusna di fishing jeung senang greatest dina kahirupan.

WhatsApp Online Chat !