FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan sudagar utawa Produsèn?

We are a profesional Produsèn saka ngentot iwak, welcome kanggo ngunjungi kita pabrik.

Where is pabrik Panjenengan located

kita pabrik kang dumunung ing Provinsi Zhejiang.

Apa istilah pembayaran?

T / T;
L / C ing ngarsane;
Western Union (saratipun, hubungi kita kanggo rincian liyane);
Alipay (saratipun, hubungi kita kanggo rincian liyane);
Paypal (saratipun, hubungi kita kanggo rincian liyane);
Moneygram (saratipun, hubungi kita kanggo rincian liyane);
OneTouch / Insurance Trade.

Apa babar pisan kanggo kabeh produk?

2 taun babar pisan.

Apa MOQ?

Saben produk wis beda MOQ, pls hubungi kita kanggo rincian liyane.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !