Alexa Company

Professional Fish Finder Manufacturing  Pionner in China Since 2003 

Kualitas lan layanan paling budaya kita. Produk iki sange iki utamané dirancang kanggo nelayan amatir lan profesional Alike, kanggo ngentot metu lokasi iwak, ambane lan bleger ngisor banyu. Nggunakake teknologi sange lan inovatif, ngentot iwak iki alat becik kanggo nggawa iwak kanggo sampeyan!

Informasi Company

Madeg ing taun 2003, Zhejiang Lucky Co., Ltd punika Produsèn profesional lan experienced spesialisasine ing lapangan fishing.
Kang pabrik nggabungaken R & D, Manufaktur, lan dodolan, kita berkembang produk anyar saben taun, ngontrol kualitas produk 'strictly, lan duwe pelanggan ing ngarep lan luar negeri.
Minangka kita slogan 'fishing ndadekake urip luwih "nuduhake, kita Lucky sing devoting kanggo aturan wong pengalaman paling apik ing fishing lan nyenengake paling ing gesang.

sffsdfd

Produsèn 1.Professional Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman Manufaktur ing lapangan fishing, lan buruh uga dilatih, QC ketat, lan dodolan kuwat lan R & tim D, kita nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur lan produk profesional.
layanan 2.Expert Kanthi Manufaktur lengkap, teknik, lan tim dodolan, kita nggawe kerjasama karo kita pengalaman apik kanggo pelanggan. Kita tansah siap kanggo ngawula kanggo sampeyan.
atine 3.Innovative Kanthi pikiran inovasi ngganti kabeh, kita wis tau mandheg langkah kita ing produk creation.New sing nyuntikaken menyang pasar lan pasar anyar mbukak luar biasa kanggo kita pelanggan.
rega 4.Competitive Kanthi kualitas lan ajining diri minangka preconditions, kita devoting kanggo nyedhiyani produk kualitas paling apik lan layanan lengkap customer saka entuk manfaat customer.

Kita layanan
1. For all your inquires about us or our Fish Finder, we will reply you in detail within 24 hours

2. Kita duwe uga dilatih lan passional sales & Layanan sale after- sing bisa nganggo basa Inggris lancar
3. We offer OEM layanan. Bisa print logo dhewe ing Fish Finder.
4. Kita duwe engineers banget experienced, bisa mbantu luwih nggunakake Fish Finder


WhatsApp Online Chat !